Stiens: 058 257 17 12

Gorredijk: 0513 46 38 25

Surhuisterveen: 0512 74 80 10

Elahuizen: 0514 22 22 00

  • Een begrip sinds 1854
  • 4 vestigingen in Friesland
  • Meer dan 20 dealerschappen
  • Ruim aanbod occasions

Green Clipper

Over Green Clipper

De maaimachines van Green Clipper zijn al jaren geliefd! En dat heeft zo zijn redenen. Green Clipper maaimachines staan bekend om hun hoge productiviteit, een goede verspreiding van de grasresten, een uitstekend maaibeeld, lage onderhoudskosten en geen olielekkage. Daarnaast zijn ze zowel op nat als droog gras te gebruiken, zijn ze zeer energie efficiënt, geluidsarm en onderhoudsarm en worden ze elektrisch aangedreven. Ze zijn daardoor dus ook zeer milieuvriendelijk!

De Green Clipper compact bijvoorbeeld is perfect voor gemeentes, hoveniers en loonwerkers. Deze cirkelmaaier is speciaal ontwikkeld voor compacte tractoren en kleinere grasvelden en kan onafhankelijk van de weersomstandigheden gebruikt worden.

Broekens & Green Clipper

Green Clipper grasmaaiers voor tuin & park kunt u direct bij Broekens bestellen. Onze vertegenwoordiger kan u alles vertellen over de vele mogelijkheden van deze grasmaaiers. Samen met u worden de verschillende modellen bekeken en krijgt u advies over welk model het beste bij uw wensen past. Maak vrijblijvend een afspraak voor een adviesgesprek bij u op locatie. Of breng een bezoek aan één van onze showrooms!

Wij zijn dealer van