Stiens: 058 257 17 12

Gorredijk: 0513 46 38 25

Elahuizen: 0514 22 22 00

  • Een begrip sinds 1854
  • 3 vestigingen in Friesland
  • Meer dan 20 dealerschappen
  • Ruim aanbod occasions

LEMKEN

Over Lemken GmbH

Het Duitse Lemken is een grote speler in de agrarische markt en staat voor efficiënte en duurzame landbouw. Het bedrijf is wereldwijd actief met zo’n 30 dochterondernemingen. Ze ontwikkelen hun landbouwmachines in nauwe samenwerking met eindgebruikers en dealers zoals Broekens. Dit stelt ze in staat om boeren en loonbedrijven oplossingen te bieden die niet alleen handig en betrouwbaar zijn, maar die ook daadwerkelijk een bijdrage leveren aan hogere opbrengsten. Lemken levert landbouwmachines voor bodembewerking, zaaien en gewasverzorging. Het bedrijfsonderdeel Lemken iQblue richt zich op hard- en softwareoplossingen op het vlak van precisielandbouw.

Broekens & Lemken

Met ruim 240 jaar ervaring, hoge productiekwaliteit en een snelle beschikbaarheid van reserveonderdelen is Lemken een betrouwbare partner van Broekens voor de levering van landbouwmachines. Wij leveren het volledige programma van deze Duitse fabrikant; ploegen, & rotorkopeggen, zaaibedcombinaties, cultivators, kunstmeststrooiers en bijvoorbeeld machines voor mechanische onkruidbestrijding. Met Lemken hebben we voor iedere bodemgesteldheid een passende landbouwmachine in het programma. Via iQblue Clara helpt Lemken boeren met het verzamelen van lokale veldgegevens om zo de opbrengsten van het land te optimaliseren en de winstgevendheid te verbeteren.

Laat u door ons vrijblijvend informeren over de vele mogelijkheden van Lemken machines. Maak bijvoorbeeld (online) een afspraak met onze adviseur. Van alle machines is volop foto- en videomateriaal beschikbaar ter illustratie van de mogelijkheden.

Wij zijn dealer van