Stiens: 058 257 17 12

Gorredijk: 0513 46 38 25

Elahuizen: 0514 22 22 00

  • Een begrip sinds 1854
  • 3 vestigingen in Friesland
  • Meer dan 20 dealerschappen
  • Ruim aanbod occasions

Magazijn & onderdelen

In het magazijn van Broekens vindt u altijd een ruime voorraad nieuwe én gebruikte onderdelen. Uiteraard de meest gangbare onderdelen van de machines die wij leveren en een flink aantal universele onderdelen. We luisteren daarbij altijd naar de behoeften en wensen van onze klanten. Mist u een onderdeel in ons assortiment? Dan informeren wij graag voor u wat de mogelijkheden zijn. Zelfs voor oudere machines is weinig onmogelijk!

Iedere vestiging een eigen magazijn

Iedere vestiging heeft een eigen magazijn, waardoor we klanten snel kunnen helpen aan nieuwe onderdelen. U kunt uw machine daardoor snel weer in gebruik nemen. Informeer bij de vestiging van uw keuze naar de actuele voorraad en eventuele levertijd. Veel van de onderdelen, ook van andere merken dan wij leveren, kunnen we al binnen enkele werkdagen in huis hebben.

Online onderdelen bestellen

Onderdelen, gereedschappen, technische sprays, werkkleding en nog veel meer kunt u bij ons ook online bestellen. In ons online portal heeft u keuze uit meer dan 500.000 artikelen. U kunt ervoor kiezen om dit bij u thuis te laten bezorgen of bij ons af te halen.

Om hier gebruik van te kunnen maken dient u wel eerst een klantnummer bij ons aan te laten maken. Dit kan heel eenvoudig door contact op te nemen ons onderstaande contactpersonen of te bellen naar het algemene nummer van één van onze vestigingen.

Heeft u al inloggegevens? klik dan op onderstaande button om op het online portal in te loggen.

Online CNH catalogus raadplegen

Het raadplegen van de CNH catalogus is een waardevolle aanvulling op onze dienstverlening. In de online CNH catalogus kunt u terecht voor artikelnummers en onderdelen van alle merken in ons assortiment. Bestellen kan nog niet online maar via de magazijnen van onze vestigingen kunt u dit gemakkelijk en snel regelen.

Wij zijn dealer van

Boonstra Installaties

Financieringsactie

Geniet nu van een unieke 0%-financiering op meteen beschikbare tractoren. Deze actie is eveneens beschikbaar op bijkomende looptijden zoals 5 jaar! * Juni-actie enkel geldig onder voorwaarden en zolang de voorraad strekt! Ontdek alle actievoorwaarden en vraag vandaag nog een offerte aan.

Financieringsactie