Stiens: 058 257 17 12

Gorredijk: 0513 46 38 25

Elahuizen: 0514 22 22 00

  • Een begrip sinds 1854
  • 3 vestigingen in Friesland
  • Meer dan 20 dealerschappen
  • Ruim aanbod occasions

VSS

Over VSS

Het Zeeuwse VSS is al sinds 2005 een gevestigde naam. Onder de merknaam VSS Agro landbouwmachines worden vele innovatieve machines voor de agrarische sector op de markt gebracht. Klanten roemen VSS om haar maatwerk en hoge prijs-prestatieverhouding. Bovendien is VSS altijd bezig om haar machines nog verder te verbeteren.

Sinds 2007 brengt VSS onder de noemer VSS AMAC ook machines voor de oogst op de markt. Stuk voor stuk machines die niet meer weg te denken zijn uit de hedendaagse oogst. Het aanbod is door deze toevoeging zo veelzijdig geworden dat op vrijwel alle vlakken van de akkerbouw geholpen kan worden.

Broekens & VSS

Bij Broekens verkopen we vol trots VSS machines voor grondbewerking en onkruidbestrijding. De rijenspuitmachine en schoffelmachine bijvoorbeeld voor in rijen staande gewassen en de frontbereider, frontegalisator, zaaibedbereider, drukverdeelsystemen en niet kerende grondbewerking die in combinatie met uw tractor gebruikt kunnen worden. Laat u vrijblijvend informeren over de vele mogelijkheden door onze ervaren adviseurs. U kunt hiervoor eenvoudig een afspraak maken.

Wij zijn dealer van