Stiens: 058 257 17 12

Gorredijk: 0513 46 38 25

Elahuizen: 0514 22 22 00

  • Een begrip sinds 1854
  • 3 vestigingen in Friesland
  • Meer dan 20 dealerschappen
  • Ruim aanbod occasions

Schäffer

Over Schäffer

De laders van Schäffer voor de agrarische sector maken het dagelijks leven van vele boeren een stuk eenvoudiger én efficiënter. Het bedrijf Schäffer werd al in 1956 opgericht en wordt nog steeds door de familie Schäffer gerund. In al die jaren wist Schäffer een zeer goede naam op te bouwen. Zo bracht Schäffer als eerste ter wereld elektrische wielladers met een lithium-ion batterij op de markt. Naast het feit dat deze vrij van emissie zijn, zijn ze ook nog eens zeer stil en een stuk zuiniger in het gebruik. Ze zouden met gemak 5000 oplaadcycli of 5 jaar mee moeten gaan. Geen wonder dus dat ze gretig aftrek vinden!

Broekens & Schäffer

Voor de veehouderij bieden we van het mooie merk Schäffer compactladers, wielladers en telescoopladers aan. De compactladers van Schäffer bijvoorbeeld zijn in verschillende groottes en vermogens verkrijgbaar, in een standaard uitvoering en een verlaagde uitvoering. De Compact-serie is één van de meest succesvolle series ooit gebouwd door Schäffer. Betrouwbaar, ergonomisch, veelzijdig, wendbaar, het zijn slechts enkele kenmerken van Schäffer laders. Onze adviseurs vertellen u graag meer over deze industriële knikladers van hoge kwaliteit!

Wij zijn dealer van

Boonstra Installaties

Financieringsactie

Geniet nu van een unieke 0%-financiering op meteen beschikbare tractoren. Deze actie is eveneens beschikbaar op bijkomende looptijden zoals 5 jaar! * Juni-actie enkel geldig onder voorwaarden en zolang de voorraad strekt! Ontdek alle actievoorwaarden en vraag vandaag nog een offerte aan.

Financieringsactie