Stiens: 058 257 17 12

Gorredijk: 0513 46 38 25

Elahuizen: 0514 22 22 00

  • Een begrip sinds 1854
  • 3 vestigingen in Friesland
  • Meer dan 20 dealerschappen
  • Ruim aanbod occasions

Kobelco

Over Kobelco

Het Japanse Kobelco, voluit Kobelco Construction Machinery Europe (KCME), heeft zijn hoofdkwartier verrassend genoeg in Almere! De graafmachines en losse onderdelen voor graafmachines worden al meer dan 90 jaar geproduceerd. De eerste Kobelco graafmachine dateert namelijk al uit 1930. Deze was bedoeld voor het graven van mijnen, maar zette de koers uit voor de vele technologische ontwikkelingen die volgden.

De huidige ‘state-of-the-art’ graafmachines worden nog steeds in Hiroshima gebouwd. Hun geavanceerde technologie omvat onder andere een superieur en efficiënt brandstofsysteem met een lage CO2-uitstoot, een geïntegreerd geluid- en stofverminderend systeem (iNDr) en een geavanceerd hydraulisch systeem voor optimale prestaties.

Broekens & Kobelco

Voor een Kobelco graafmachine bent u bij Broekens aan het juiste adres. Ook voor andere grondverzetmachines trouwens! De vertegenwoordigers van onze vestigingen kunnen u alles vertellen over de expertise van Kobelco en de mogelijkheden voor uw bedrijf. Maak vrijblijvend een afspraak voor een adviesgesprek en gedetailleerde informatie over de machine(s) die u op het oog heeft. Broekens heeft op iedere vraag een antwoord!

Wij zijn dealer van