Stiens: 058 257 17 12

Gorredijk: 0513 46 38 25

Elahuizen: 0514 22 22 00

  • Een begrip sinds 1854
  • 3 vestigingen in Friesland
  • Meer dan 20 dealerschappen
  • Ruim aanbod occasions

Verkoop

Broekens is een modern landbouwmechanisatiebedrijf met 4 vestigingen in Friesland; Stiens, Gorredijk, Surhuisterveen en Elahuizen. We zijn regionaal een bekend gezicht, maar ook nationaal én internationaal wordt er van onze kennis en service gebruikgemaakt. Al vele veehouders, akkerbouwers, loonbedrijven en overheidsinstellingen wisten ons te vinden. Niet alleen vanwege onze jarenlange ervaring, maar zeker ook voor de gerenommeerde merken in ons assortiment. Denk aan New Holland, Krone, Redrock, Amazone, Joskin, Schäffer en Siloking. Voor de aankoop van alle soorten machines voor de agrarische sector, zowel nieuw als tweedehands, bent u bij Broekens aan het juiste adres!

Tweedehands machines kunt u direct online bekijken. U kunt het aanbod eenvoudig filteren op categorie. Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe machine geven wij u graag advies op maat, bij u op locatie of bij ons in de showroom. Vindt u het fijn om een machine eerst in het echt te bekijken, te proberen of u uitgebreid te laten adviseren? Bezoek dan één van onze vestigingen. Ook voor losse onderdelen kunt u hier terecht. We hebben altijd een ruim aanbod op voorraad.

Machines voor alle sectoren

Wij zijn dealer van

Boonstra Installaties

Financieringsactie

Geniet nu van een unieke 0%-financiering op meteen beschikbare tractoren. Deze actie is eveneens beschikbaar op bijkomende looptijden zoals 5 jaar! * Juni-actie enkel geldig onder voorwaarden en zolang de voorraad strekt! Ontdek alle actievoorwaarden en vraag vandaag nog een offerte aan.

Financieringsactie