Stiens: 058 257 17 12

Gorredijk: 0513 46 38 25

Elahuizen: 0514 22 22 00

  • Een begrip sinds 1854
  • 3 vestigingen in Friesland
  • Meer dan 20 dealerschappen
  • Ruim aanbod occasions

Werkplaats

Heeft uw machine een mankement, wilt u hem een servicebeurt geven of wilt u hem laten keuren? In de goed geoutilleerde werkplaats van Broekens staan onze deskundige monteurs voor u klaar. Niet alleen kunnen wij hier de machines keuren, onderhouden en repareren die wij zelf verkopen, ook de meeste landbouwmachines buiten ons assortiment kunnen bij ons in onderhoud.

Eigen storingsdienst

Uiteraard is het niet altijd mogelijk om de machine naar de werkplaats toe te brengen, bijvoorbeeld door een storing of door schade. Gelukkig beschikt Broekens over de mogelijkheid om uw machine op te halen en te repareren of om bij u op locatie reparaties uit te voeren. Onze storingsdienst is 24/7 bereikbaar.

Certificeringen

De testapparatuur, vermogenstester, demonteermachines en bovenloopkranen van Broekens voldoen als vanzelfsprekend allemaal aan de geldende wet- en regelgeving. Daarnaast beschikken wij over de benodigde certificeringen. Mechanisatiebedrijf Broekens is VCA-gecertificeerd en beschikt over het VA-keurmerk voor de mechanisatiesector (voorheen COM-keur & VEBIT).

Dat wil zeggen dat we risicovolle werkzaamheden uitvoeren volgens strenge eisen en dat we adequaat keuren en repartieadvies geven. Periodiek controleert certificeringsinstantie KEMA of we hier nog steeds aan voldoen. Maak snel een afspraak bij onze werkplaats en kies ook voor veiligheid, kennis en optimale prestaties!

Wij zijn dealer van

Boonstra Installaties

Financieringsactie

Geniet nu van een unieke 0%-financiering op meteen beschikbare tractoren. Deze actie is eveneens beschikbaar op bijkomende looptijden zoals 5 jaar! * Juni-actie enkel geldig onder voorwaarden en zolang de voorraad strekt! Ontdek alle actievoorwaarden en vraag vandaag nog een offerte aan.

Financieringsactie