Stiens: 058 257 17 12

Gorredijk: 0513 46 38 25

Elahuizen: 0514 22 22 00

  • Een begrip sinds 1854
  • 3 vestigingen in Friesland
  • Meer dan 20 dealerschappen
  • Ruim aanbod occasions

Tractoren

Bij Broekens vindt u een ruim aanbod tractoren van de grote spelers op de wereldmarkt op het gebied van tractoren, zoals New Holland. New Holland is in de Benelux de nummer één wat betreft tractoren. Bij Broekens kunnen we u uitgebreid adviseren over de vele mogelijkheden en verschillen tussen de verschillende tractoren. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en kunnen indien gewenst direct een offerte voor u maken.

Trotse dealer van New Holland

Broekens is in Friesland dé dealer voor New Holland tractoren. New Holland is een wereldwijd gerenommeerd merk en hét merk wat we bij Broekens verkopen. De tractoren zijn van hoogstaande kwaliteit en New Holland blijft voortdurend investeren in betere en duurzamere modellen. Zo verbruiken de nieuwere modellen tractoren bijvoorbeeld al weer minder brandstof, terwijl de opbrengst er niet minder om wordt.

Ook voor de benodigde extra producten en onderdelen kunt u uiteraard bij ons terecht, zoals smeeroliën en vetten. Geef uw wensen aan ons door, dan gaan we graag voor u aan de slag. Zelfs als het product niet in onze (ruime) voorraad aanwezig is, zullen we op zoek gaan naar een passend product dat aan uw behoeften voldoet.

Een nieuwe of gebruikte tractor van Broekens

Bij Broekens verkopen we zowel nieuwe als gebruikte tractoren. Ons actuele aanbod tweedehands tractoren vindt op de pagina occasions. U kunt online op uw gemak de verschillende tractoren in ons aanbod bekijken, evenals andere machines van New Holland zoals maaidorsers, balenpersen en hakselaars. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in één van onze 3 vestigingen in Stiens, Gorredijk en Elahuizen. De mogelijkheden zijn oneindig!

Wij zijn dealer van

Boonstra Installaties

Financieringsactie

Geniet nu van een unieke 0%-financiering op meteen beschikbare tractoren. Deze actie is eveneens beschikbaar op bijkomende looptijden zoals 5 jaar! * Juni-actie enkel geldig onder voorwaarden en zolang de voorraad strekt! Ontdek alle actievoorwaarden en vraag vandaag nog een offerte aan.

Financieringsactie