Stiens: 058 257 17 12

Gorredijk: 0513 46 38 25

Elahuizen: 0514 22 22 00

  • Een begrip sinds 1854
  • 3 vestigingen in Friesland
  • Meer dan 20 dealerschappen
  • Ruim aanbod occasions

Bredal

Over Bredal

De kunstmeststrooiers van het Deense Bredal worden al meer dan 50 jaar gebruikt in de veehouderij. De kunstmeststrooiers van Bredal zijn robuust, eenvoudig te bedienen en van een hoge kwaliteit. Het is dan ook niet voor niets dat Bredal één van ’s werelds grootste fabrikanten is van hoge capaciteit strooiers.

Bredal kunstmeststrooiers zijn in verschillende capaciteiten, strooibreedtes en bakinhoud verkrijgbaar. Bij iedere strooier is optimale aandacht besteed aan de solide bouw, lange levensduur, corrosiebestendigheid en nauwkeurige dosering. Alle modellen zijn leverbaar om via GPS te werken, met N-sensor en handmatige gradering van de dosering tijdens het rijden. Bij Bredal bent u gegarandeerd van topprestaties!

Broekens & Bredal

Is de S-serie, de F-serie of de K-serie het meest geschikt voor u? Wat hebben ze naast uiterlijke verschillen nog meer voor verschillen? Een vertegenwoordiger van Broekens kan u uitgebreid adviseren en informeren over de mogelijkheden en toepassingen van Bredal strooiers. U bent hiervoor van harte welkom bij één van onze vestigingen, maar wij komen ook graag naar u toe voor een adviesgesprek op maat.

Wij zijn dealer van

Boonstra Installaties

Financieringsactie

Geniet nu van een unieke 0%-financiering op meteen beschikbare tractoren. Deze actie is eveneens beschikbaar op bijkomende looptijden zoals 5 jaar! * Juni-actie enkel geldig onder voorwaarden en zolang de voorraad strekt! Ontdek alle actievoorwaarden en vraag vandaag nog een offerte aan.

Financieringsactie