Stiens: 058 257 17 12

Gorredijk: 0513 46 38 25

Elahuizen: 0514 22 22 00

  • Een begrip sinds 1854
  • 3 vestigingen in Friesland
  • Meer dan 20 dealerschappen
  • Ruim aanbod occasions

Grondverzet

Voor mobiele en rups graafmachines van het betrouwbare merk Atlas kunt u bij Broekens terecht. Al meer dan 35 jaar uw betrouwbare partner in grondverzetmachines. Naast Atlas verkopen we ook Kobelco graafmachines en VGM dumpers, evenals de constructielijn van New Holland: (midi) shovels, mini-graafmachines, graaf-laad tractoren, kranen en schrankladers. Dat maakt ons een totaalleverancier op het gebied van grondverzetmachines.

Ook voor de benodigde onderdelen voor uw grondverzetmachine bent u bij Broekens aan het juiste adres. U vindt daardoor alles voor grondverzet onder één dak. Onze specialisten helpen u graag de beste oplossing voor uw vraagstuk te vinden.

Een nieuwe of gebruikte grondverzetmachine van Broekens

Als regio dealer van New Holland, vaste leverancier van Atlas en aanbieder van Kobelco en VGM hebben wij uiteraard ook verstand van gebruikte grondverzetmachines. Online ziet u direct het huidige aanbod. U kunt er natuurlijk van uitgaan dat ook gebruikte grondverzetmachines alle technische keuringen doorstaan hebben en aan alle veiligheidseisen voldoen. Een betrouwbare aankoop dus!

Ook wat betreft tweedehands grondverzetmachines staan onze specialisten klaar om u uitgebreid te adviseren. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij nagenoeg al uw vragen kunnen beantwoorden.

Wij zijn dealer van