Stiens: 058 257 17 12

Gorredijk: 0513 46 38 25

Elahuizen: 0514 22 22 00

  • Een begrip sinds 1854
  • 3 vestigingen in Friesland
  • Meer dan 20 dealerschappen
  • Ruim aanbod occasions

Krone

Over KRONE

Ieder jaar produceert KRONE ruim 25.000 landbouwmachines die over de hele wereld geleverd worden. Een indrukwekkend aantal voor een indrukwekkend bedrijf. Van maaiers tot aan hakselaars, alles wat boeren en loonwerkers voor de voederwinning nodig hebben. De nauwe relatie van KRONE met de praktijk is de basis voor hun succes!

Iedere machine van KRONE wordt zorgvuldig ontwikkeld en getest en geproduceerd in de modernste montagelijnen. KRONE noemt zichzelf dan ook trendsetter in de voederwinningstechniek. KRONE is ondanks de huidige omvang nog steeds een trots familiebedrijf, en dat al sinds 1906!

Broekens & Krone

Wilt u als boer elke dag de beste kwaliteit? Informeer dan vrijblijvend naar de KRONE machines die u bij Broekens kunt kopen. Denk aan maaiers, schudders, laad- en silagewagens voor de veehouderij. Onze adviseurs kunnen u er alles over vertellen! Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek beantwoorden we graag al uw vragen. U bent uiteraard ook van harte welkom in de showroom van één van onze vestigingen.

Wij zijn dealer van