Stiens: 058 257 17 12

Gorredijk: 0513 46 38 25

Elahuizen: 0514 22 22 00

  • Een begrip sinds 1854
  • 3 vestigingen in Friesland
  • Meer dan 20 dealerschappen
  • Ruim aanbod occasions

Joskin

Over JOSKIN

In 1968 schreef Victor Joskin zich in het handelsregister als loonwerker in. Het was het begin van een succesvol, internationaal bedrijf. In de Belgische gemeente Soumagne wordt begonnen met de reparatie van landbouw- en tuinbouwmateriaal en -machines. Sindsdien heeft het bedrijf al vele prijzen in de wacht mogen slepen. Zo kregen ze de Gouden Aar op de AGRIBEX beurs van Brussel voor het Cargo concept. Dit concept biedt één en hetzelfde chassis voor verschillende verspreidings- en transportwerktuigen.

In 2019 mochten ze de prestigieuze Gouden Aar nog eens in ontvangst nemen voor de ‘eAutoPowre8WD’ technologie. In 2020 won JOSKIN voor de derde keer de prijs voor ‘Machine van het Jaar’. Dit keer voor de Xtreme2 in de categorie logistiek. Uit de vele prijzen blijkt wel de waardering van de landbouwwereld. Met een machine van JOSKIN zit u dus zeker goed!

Broekens & JOSKIN

In het assortiment van Broekens mogen de machines van JOSKIN uiteraard niet ontbreken. Voor de veehouderij bieden wij onder andere mengmesttanks, verspreidingswerktuigen, stalmeststrooiers, veewagens, transportwagens en mengmestmixers. U kunt ze in één van onze showrooms op uw gemak bekijken of een afspraak maken voor een adviesgesprek bij u op locatie.

Wij zijn dealer van