Stiens: 058 257 17 12

Gorredijk: 0513 46 38 25

Elahuizen: 0514 22 22 00

  • Een begrip sinds 1854
  • 3 vestigingen in Friesland
  • Meer dan 20 dealerschappen
  • Ruim aanbod occasions

Akkerbouw

Zaaimachines en grondbewerking van Lemken, rooiers, poot- en sorteermachines van Dewulf, sorteerinstallaties van TechNature, onkruidbestrijding van VSS en kipwagens van VGM, het aanbod akkerbouwmachines van Broekens is haast oneindig. Dit in combinatie met de vele mogelijkheden, onze jarenlange ervaring en ons maatwerk advies maken dat Broekens een partner is waar u met een gerust hart terecht kunt voor uw akkerbouwbenodigdheden.

Bij landbouwmechanisatiebedrijf Broekens verkopen we enkel de topmerken in hun vakgebied. Innovatieve, betrouwbare machines die altijd aan de eisen van vandaag voldoen. Naast seriematige producten leveren we ook klantspecifieke producten voor onder andere knol- en wortelgewassen.

Een nieuwe of gebruikte akkerbouwmachine van Broekens

Per merk kunt u de eigenschappen en de verschillende akkerbouwmachines online bekijken. Ook ziet u hier direct of we op dit moment gebruikte akkerbouwmachines in ons assortiment hebben. Want naast nieuwe machines bieden we ook gebruikte machines aan die bij ons binnenkomen.

Wanneer wij een gebruikte machine in ons aanbod opnemen, wordt deze door onze goed opgeleide monteurs nauwkeurig nagekeken en waar nodig gerepareerd. We kunnen u daardoor garanderen dat ook een gebruikte machine van Broekens perfect werkt!

Wij zijn dealer van