Stiens: 058 257 17 12

Gorredijk: 0513 46 38 25

Elahuizen: 0514 22 22 00

  • Een begrip sinds 1854
  • 3 vestigingen in Friesland
  • Meer dan 20 dealerschappen
  • Ruim aanbod occasions

Tuin & Park

Ook voor tuin & park heeft Broekens een ruim aanbod geschikte machines. Denk aan een tractor voor een golfbaan, park, wijn- of boomgaard, een maaisysteem voor uw gazon, een reinigingsmachine voor kunstgras of een doorzaaimachine voor sportvelden en campings. A-merken als New Holland, AT Machines, Green Clipper, Vredo en Amazone voorzien in machines voor allerlei doeleinden en doelgroepen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Bent u op zoek naar een bepaalde machine voor tuin of park? Onze specialisten helpen u graag op weg in de zoektocht naar de meest geschikte machine. We kunnen u uitgebreid adviseren en direct een offerte op maat maken.

Een nieuwe of gebruikte machine van Broekens

Wilt u graag een tweedehands machine kopen, die een stuk scherper geprijsd is? Ook dan zit u bij Broekens goed, want wij hebben met enige regelmaat gebruikte machines in ons assortiment. Altijd perfect functionerend en met beperkte gebruikerssporen. Bent u geïnteresseerd in ons aanbod gebruikte machines? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of bekijk ons aanbod online. U bent uiteraard ook van harte welkom in één van onze 3 vestigingen in Friesland!

Wij zijn dealer van