Stiens: 058 257 17 12

Gorredijk: 0513 46 38 25

Elahuizen: 0514 22 22 00

  • Een begrip sinds 1854
  • 3 vestigingen in Friesland
  • Meer dan 20 dealerschappen
  • Ruim aanbod occasions

AT Machines

Over AT Machines

Het Nederlandse AT Machines uit Bleiswijk is specialist op het gebied van onderhoudsmachines voor kunstgrasvelden. Met haar geheel eigen visie ontwikkelt het bedrijf machines waar techniek, topkwaliteit en topsport samenkomen. Zoekt u een onderhoudsmachine voor tuin & park? Dan zijn de machines van AT Machines misschien wel wat voor u!

Het aanbod van AT Machines is zeer divers. De Fieldmaster bijvoorbeeld is een intensieve dieptereiniger die het vuil van het infill scheidt, de Brushmaster borstelt elk type zand dat op het kunstgrasveld ingestrooid is los waardoor het vuil naar de oppervlakte komt, de Rakemaster zorgt ervoor dat kunstgrasvezels weer in de juiste positie komen en de Sweepmaster en Leafmaster vegen bladeren op. Voor ieder type onderhoud heeft AT Machines een geschikte machine!

Broekens & AT Machines

Bij Broekens vindt u een ruim aanbod AT Machines voor kunstgrasonderhoud. Afhankelijk van uw wensen en het type onderhoud gaan we samen met u op zoek naar een geschikte machine. Een vertegenwoordiger van Broekens adviseert u graag. Met de juiste informatie op zak kunt u gegarandeerd een goede keuze maken!

Wij zijn dealer van