Stiens: 058 257 17 12

Gorredijk: 0513 46 38 25

Elahuizen: 0514 22 22 00

  • Een begrip sinds 1854
  • 3 vestigingen in Friesland
  • Meer dan 20 dealerschappen
  • Ruim aanbod occasions

Vredo

Over Vredo

Het Nederlandse Vredo vond zijn oorsprong al in 1947 toen Ben de Vree als boerenzoon een loonbedrijf begon. Regelmatig werden er standaard machines aangepast voor de zware Betuwse kleigrond. Het was pas in 1976 dat de eerste zelf ontwikkelde machine geproduceerd werd. Deze doorzaaimachine was direct een succes. Al snel volgde de zodenbemester en later de zelfrijder. Alles met als doel een goed resultaat te behalen en een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van de landbouw- en groensectoren (fine turf).

Over elk onderdeel van een Vredo machine is goed nagedacht. Contactloos snijden zorgt er bijvoorbeeld voor dat er minimale slijtage is. Dubbele snijschijven, een drukveer en een sleepvoet zorgen voor een optimale zaaidiepte wat de meest efficiënte benutting van het dure graszaad betekent.

Broekens & Vredo

Voor de veehouderij verkoopt Broekens Vredo machines voor mestverwerking en de doorzaaitechniek. Ook voor tuin & park kunt u Vredo doorzaaimachines kopen. Een vertegenwoordiger van Broekens vertelt u graag welke machine het meest geschikt voor uw toepassing is. Maak vrijblijvend een afspraak bij u op locatie. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we al uw vragen over Vredo beantwoorden.

Wij zijn dealer van