Stiens: 058 257 17 12

Gorredijk: 0513 46 38 25

Elahuizen: 0514 22 22 00

  • Een begrip sinds 1854
  • 3 vestigingen in Friesland
  • Meer dan 20 dealerschappen
  • Ruim aanbod occasions

Tanco

Over Tanco

Tanco is de absolute wikkelspecialist. Op het gebied van het wikkelen van balen heeft Tanco een aanbod variërend van mini-balenwikkelaars tot grootpakwikkelaars, van wikkelaars voor ronde tot vierkante / rechthoekige balen en van wikkelaars in getrokken tot in driepuntsuitvoering. Om de gewikkelde balen te verwerken, levert Tanco een bijpassend assortiment balenklemmen. Deze zijn zowel voor vierkante / rechthoekige als voor ronde balen geschikt.

Waarom balenklemmen? Balenklemmen zorgen ervoor dat de balen hun vorm beter behouden. Met behulp van robuuste balenklemmen kunnen balen 90 graden worden gedraaid en vervolgens op hun platte zijde opgestapeld worden.

Broekens & Tanco

De wikkelaars en klemmen van Tanco vindt u uiteraard in het assortiment van Broekens. Voor meer informatie kunt u terecht bij onze vestigingen in Stiens, Gorredijk, Surhuisterveen of Elahuizen. U kunt ook een afspraak maken met één van onze vertegenwoordigers bij u op locatie. Dankzij hun jarenlange kennis en ervaring kunnen zij u uitstekend adviseren over de vele mogelijkheden en toepassingen. We helpen u graag in uw zoektocht naar de juiste Tanco machine!

Wij zijn dealer van

Boonstra Installaties

Financieringsactie

Geniet nu van een unieke 0%-financiering op meteen beschikbare tractoren. Deze actie is eveneens beschikbaar op bijkomende looptijden zoals 5 jaar! * Juni-actie enkel geldig onder voorwaarden en zolang de voorraad strekt! Ontdek alle actievoorwaarden en vraag vandaag nog een offerte aan.

Financieringsactie