Stiens: 058 257 17 12

Gorredijk: 0513 46 38 25

Elahuizen: 0514 22 22 00

  • Een begrip sinds 1854
  • 3 vestigingen in Friesland
  • Meer dan 20 dealerschappen
  • Ruim aanbod occasions

Veehouderij

Maaiers, schudders, laad- en silagewagens van Krone, mengmesttanks, stalmeststrooiers, veewagens en verspreidingswerktuigen van Joskin, (zelfrijdende) mengwagens van Siloking, telescoopladers, wielladers en compactladers van Diece en Schäffer, het aanbod machines van Broekens is zo uitgebreid dat we aan iedere behoefte kunnen voldoen. We verkopen allerlei specialistische machines voor verschillende doelgroepen in de agrarische sector. Daar krijgt u onze service, ervaring en advies gratis bij!

Bij Broekens hebben we bewust gekozen voor betrouwbare en innovatieve merken die met hun tijd meegaan en zich keer op keer positief weten te onderscheiden. Met sommige merken hebben we zelfs al ruim 50 jaar een prettige samenwerking!

Een nieuwe of gebruikte machine van Broekens

Mechanisatiebedrijf Broekens kiest graag voor bedrijven die niet bang zijn om nieuwe wegen in te slaan, marktleiders en toonaangevende ontwerpers. Ook gebruikte machines voor de veehouderij van deze vooraanstaande merken neemt Broekens met een gerust hart in haar assortiment op. We controleren alle functies, maken ze schoon en bieden ze in goede staat weer aan voor een scherpe prijs. Bekijk ons aanbod of geef uw wensen aan ons door, dan kunnen wij het aanbod voor u in de gaten houden.

Wij zijn dealer van

Boonstra Installaties

Uitzonderlijke juni Financieringsactie

Geniet nu van een unieke 0%-financiering op meteen beschikbare tractoren. Deze actie is eveneens beschikbaar op bijkomende looptijden zoals 5 jaar! * * Juni-actie enkel geldig onder voorwaarden en zolang de voorraad strekt! Ontdek alle actievoorwaarden en vraag vandaag nog een offerte aan.

Juni Financieringsactie