Stiens: 058 257 17 12

Gorredijk: 0513 46 38 25

Elahuizen: 0514 22 22 00

  • Een begrip sinds 1854
  • 3 vestigingen in Friesland
  • Meer dan 20 dealerschappen
  • Ruim aanbod occasions

Redrock

Over Redrock

Het Noord-Ierse Redrock biedt een compleet programma voertechniek, mestverwerking en silagetechniek. De kuilhappers, peddelvoermengwagens en mestpompen van Redrock zijn in Europa zeer bekend, evenals de grasvorken, silagetrailers en mesttanks. Die worden al sinds het begin van de jaren ’80 geproduceerd.

Redrock kuilhappers bijvoorbeeld zijn in diverse werkbreedtes leverbaar met of zonder hefmast. Zowel de Alligator-serie als de Telegator-serie is te gebruiken in combinatie met een telescooplader, verreiker of shovel. Vanwege de smalle snij-opening van 100 cm bij de Telegator-serie wordt de Alligator-serie met een snij-opening van 85 cm geadviseerd bij gebruik van een voorlader.

Broekens & Redrock

Ook Broekens biedt de bekende kuilhappers van Redrock aan. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring kunnen we u uitgebreid adviseren over de beste kuilhapper voor uw toepassing. Maak direct een afspraak met één van onze adviseurs of bezoek onze showroom in Stiens, Elahuizen, Gorredijk of Surhuisterveen en vind de kuilhapper die aan uw wensen voldoet! Onze vertegenwoordigers kunnen u alles vertellen over de vele mogelijkheden, voordelen en technische snufjes van deze machines.

Wij zijn dealer van

Boonstra Installaties

Financieringsactie

Geniet nu van een unieke 0%-financiering op meteen beschikbare tractoren. Deze actie is eveneens beschikbaar op bijkomende looptijden zoals 5 jaar! * Juni-actie enkel geldig onder voorwaarden en zolang de voorraad strekt! Ontdek alle actievoorwaarden en vraag vandaag nog een offerte aan.

Financieringsactie