Stiens: 058 257 17 12

Gorredijk: 0513 46 38 25

Elahuizen: 0514 22 22 00

  • Een begrip sinds 1854
  • 3 vestigingen in Friesland
  • Meer dan 20 dealerschappen
  • Ruim aanbod occasions

GPS

Verhoog uw opbrengst en verlaag uw kosten! GPS is een onderdeel dat steeds belangrijker wordt in de landbouw en akkerbouw. Met behulp van satellietbeelden van uw gewassen kunt u op een goedkope en doeltreffende manier taakkaarten maken. U kunt hiervoor gebruikmaken van onze dienst Broekens Smart Solutions.

Wij kunnen u de satellietbeelden aanleveren van de gewassen op de door u gewenste percelen. Door middel van ruim voldoende opnames kunt u zich een goed beeld vormen van de gewassen gedurende het jaar en deze informatie gebruiken om taakkaarten te maken om machines aan te sturen. Wij ondersteunen u hierbij!

Hoe werkt Broekens Smart Solutions?

Wilt u gebruikmaken van Broekens Smart Solutions? Dan krijgt u van ons een inlog voor onze portal. Hierin kunt u in een beschermde omgeving de data bestuderen en aanvullende perceeldata uploaden (denk aan bodembemonstering of de opbrengst van de oogst op perceelniveau). Op deze manier legt u de geschiedenis van uw percelen aan.

Met de combinatie van data kunnen pleksgewijze teeltmaatregelen genomen worden en met de satellietbeelden kunt u tijdreeksanalyses maken welke u specifieke management informatie opleveren, zoals het tijdstip van zaaien, maaien, oogsten, loofdoding en opbrengstvoorspelling. Ook gewaskwaliteit en gewasstadia monitoren stelt u in staat om selectief te oogsten.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze precisielandbouwspecialisten op de verschillende vestigingen.

Verkoopspecialisten GPS;

Abe Jan Stegenga, 06 20 00 41 04
Patrick van der Meulen, 06 83 20 90 93

Technisch specialisten GPS;

Vestiging Stiens, Livius Noordhuis, 058 257 1712
Vestiging Gorredijk, Jarno Kuiper, 0513 46 38 25
Vestiging Elahuizen, Luut Dijkstra, 0514 22 22 00

Wij zijn dealer van

Boonstra Installaties

Financieringsactie

Geniet nu van een unieke 0%-financiering op meteen beschikbare tractoren. Deze actie is eveneens beschikbaar op bijkomende looptijden zoals 5 jaar! * Juni-actie enkel geldig onder voorwaarden en zolang de voorraad strekt! Ontdek alle actievoorwaarden en vraag vandaag nog een offerte aan.

Financieringsactie