Stiens: 058 257 17 12

Gorredijk: 0513 46 38 25

Elahuizen: 0514 22 22 00

  • Een begrip sinds 1854
  • 3 vestigingen in Friesland
  • Meer dan 20 dealerschappen
  • Ruim aanbod occasions

Financieren en kopen

Heeft u als veehouder, akkerbouwer, loonbedrijf, aannemer of openbare instelling interesse in onze financiële diensten? We gaan graag samen met u op zoek naar een oplossing op maat. Niet alleen door u uitgebreid te adviseren over de vele mogelijkheden die er zijn, maar ook door u te helpen met de eventuele benodigde financiering. Wij kunnen de financiering snel en eenvoudig voor u regelen, en altijd concurrerend geprijsd. Desgewenst kunnen we de betalingen afstemmen op de seizoenen van uw bedrijf!

Kopen

Bij Broekens proberen we u op alle mogelijke manieren te helpen met het kopen van de machine(s) die u nodig heeft voor uw werkzaamheden. Onze jarenlange ervaring en onze vele mogelijkheden maken het mogelijk de koop snel rond te maken. Bij Broekens vindt u een ruim aanbod machines en merken voor scherpe prijzen, en ook wat betreft de financiering bieden we u verschillende opties.

Leasen

Ook leasen is mogelijk bij Broekens! Denk aan financiële lease, waarbij u start met een aanbetaling plus btw-bedrag en het resterende bedrag plus rente betaalt in de jaren die volgen. Na de laatste betaling is de machine volledig van u. Ook operationele lease is mogelijk. Geen aanbetaling en eenvoudig te budgetteren vaste betalingen. U betaalt btw over elke leasebetaling. Na afloop van de leaseperiode kunt u de machine retourneren, kopen of een nieuwe leaseperiode kiezen. Via onze partner CNH Industrial Capital kunt u gebruik maken van meerdere mogelijkheden.

Huren

Er wordt steeds vaker geïnformeerd naar de mogelijkheden voor het huren van een (landbouw)machine. Ideaal wanneer u slechts een paar keer per jaar een bepaalde machine nodig hebt. Bij Broekens kunt u verschillende landbouwmachines op aanvraag huren. U profiteert dan van machines met de allernieuwste technieken, voor een aantrekkelijke huurprijs!

Informeer vrijblijvend naar onze betaalbare oplossingen! Tijdens een adviesgesprek komt u meer te weten over onze mogelijkheden.

Wij zijn dealer van