Stiens: 058 257 17 12

Gorredijk: 0513 46 38 25

Elahuizen: 0514 22 22 00

  • Een begrip sinds 1854
  • 3 vestigingen in Friesland
  • Meer dan 20 dealerschappen
  • Ruim aanbod occasions

Huren machines

Bij Broekens kunt u op aanvraag ook een machine huren. Hierbij zijn vele opties in overleg mogelijk. Denk aan het huren van machines voor de landbouw, akkerbouw of veehouderij. Een machine huren is ideaal wanneer u deze bijvoorbeeld alleen in het voor- en najaar nodig heeft om u te helpen het werk op tijd gedaan te krijgen. U heeft dan periodiek extra mogelijkheden waar u direct gebruik van kunt maken. Want als u een machine wilt huren, kunt u die – mits voorradig – direct meenemen, terwijl u bij de aanschaf van een nieuwe machine vaak met levertijd te maken heeft. En een forse investering die zomaar mogelijk moet zijn!

We zien daarom steeds vaker dat akkerbouwers, loonwerkers en veehouders een tractor voor korte tijd huren in plaats van er een extra tractor bij te kopen. Veel machines worden ieder jaar duurder in aanschaf, terwijl de piek in werk niet langer wordt. Over het algemeen kunnen we stellen dat wanneer u een landbouwmachine maximaal 400-600 uur per jaar nodig heeft, het huren ervan een voordelige optie kan zijn. De prijs per draaiuur is onder andere afhankelijk van het motorvermogen, gewicht en eventuele extra opties, zoals gps.

De voordelen van huren

Tijdens het voorjaarswerk en de oogstperiode biedt een comfortabele nieuwe of jonggebruikte huurmachine die perfect aansluit bij de werkzaamheden uitkomst. Het grote voordeel van huren is dat u verder nergens omkijken naar heeft. U hoeft zich niet druk te maken om onderhoud, stalling, slijtage, verzekeringen en afschrijvingskosten, maar enkel om het werk dat gedaan moet worden. Wij regelen de verzekeringen en het onderhoud!

U kunt bij Broekens een machine huren voor een dag, week, maand of zelfs langer. U betaalt voor een bepaald aantal draaiuren, met een extra bedrag per extra gedraaid uur en een eigen risico voor eventuele schade. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden, huur alvast voor komend seizoen of kijk eens naar de opties ‘kopen’ en ‘leasen’!

Wij zijn dealer van

Boonstra Installaties

Financieringsactie

Geniet nu van een unieke 0%-financiering op meteen beschikbare tractoren. Deze actie is eveneens beschikbaar op bijkomende looptijden zoals 5 jaar! * Juni-actie enkel geldig onder voorwaarden en zolang de voorraad strekt! Ontdek alle actievoorwaarden en vraag vandaag nog een offerte aan.

Financieringsactie