Stiens: 058 257 17 12

Gorredijk: 0513 46 38 25

Elahuizen: 0514 22 22 00

  • Een begrip sinds 1854
  • 3 vestigingen in Friesland
  • Meer dan 20 dealerschappen
  • Ruim aanbod occasions

VGM

Over VGM

VGM staat voor Van Ginkel Machines, een oer-Hollands bedrijf uit het Utrechtse Groenekan. In 1989 begonnen ze met de productie van eigen machines en inmiddels zijn ze gespecialiseerd in het maken van kipwagens voor de landbouw, wegenbouw en het grondverzet. Het ontwikkelen, fabriceren en afmonteren gebeurt allemaal in Groenekan.

Bij VGM vinden ze het belangrijk om met hun tijd mee te gaan. Ze denken daarom continu na over eventuele verbeteringen aan bestaande modellen, mogelijkheden voor nieuwe machines en maatwerk oplossingen. Ook voor uw bedrijf hebben ze gegarandeerd een geschikte kipwagen of dumper!

Broekens & VGM

Dumpers en kipwagens van VGM koopt u eenvoudig bij Broekens. Een vertegenwoordiger van één van onze vestigingen bij u in de buurt – Stiens, Gorredijk, Surhuisterveen of Elahuizen – kan u alles vertellen over de machines in het aanbod van VGM en de mogelijkheden die dat biedt voor uw bedrijf. Neem vrijblijvend contact met ons op bij vragen of voor het maken van een afspraak voor advies op maat. We helpen u graag verder!

Wij zijn dealer van