Stiens: 058 257 17 12

Gorredijk: 0513 46 38 25

Elahuizen: 0514 22 22 00

  • Een begrip sinds 1854
  • 3 vestigingen in Friesland
  • Meer dan 20 dealerschappen
  • Ruim aanbod occasions

Siloking

Over SILOKING

Het Duitse SILOKING fabriceert een volledig programma aan voermengwagens, zoals (zelfrijdende) mengwagens voor de veehouderij. Deze staan bekend om hun zeer goede wendbaarheid, structuurbehoudende menging en lage gebruikskosten. Het jonge bedrijf bestaat nog maar sinds 2004 maar is nu al marktleider in Duitsland.

SILOKING heeft haar succes te danken aan 3 factoren: ervaring, kennis en de juiste technologie op het juiste moment. Altijd met het oog op de wensen die de moderne agrarische sector heeft. Betrouwbaarheid, veiligheid, duurzaamheid en efficiëntie komen daar nog bij. Niet voor niets worden de machines van SILOKING naar meer dan 50 landen geëxporteerd.

Broekens & SILOKING

Bij Broekens kunt u uiteraard de gewilde SILOKING mengwagens en zelfrijdende mengwagens kopen. Eveneens geschikt voor boerderijen met een smalle of lage toegang! Een adviseur van Broekens vertelt u graag waarom de voermengwagens van SILOKING zo geliefd zijn. Voor advies op maat en uitgebreide informatie kunt u contact opnemen met onze vertegenwoordigers van de verschillende vestigingen. We maken graag een afspraak bij u op locatie.

Wij zijn dealer van