Stiens: 058 257 17 12

Gorredijk: 0513 46 38 25

Elahuizen: 0514 22 22 00

  • Een begrip sinds 1854
  • 3 vestigingen in Friesland
  • Meer dan 20 dealerschappen
  • Ruim aanbod occasions

Dewulf

Over Dewulf

Grondbewerking, poten, rooien, inschuren en sorteren, dat is Dewulf in het kort. De geavanceerde landbouwmachines van deze topspeler worden wereldwijd gebruikt. Het familiebedrijf werkt al meer dan 70 jaar aan de beste machines voor de teelt van aardappelen en wortelgewassen. Met 3 productievestigingen, waarvan eentje in Nederland, en jaarlijks meer dan 1600 machines is Dewulf een fabrikant waar we niet omheen kunnen.

De innovativiteit en betrouwbaarheid van Dewulf blijft niet onopgemerkt. De allereerste 3-wielige, zelfrijdende aardappelrooier wint in 1990 de prestigieuze Gouden Aar op de Brusselse Landbouwbeurs. Dewulf biedt sinds de 21e eeuw een volledig pakket aan de moderne aardappel- en groentetelers van deze wereld aan.

Broekens & Dewulf

Het aanbod Dewulf bij Broekens varieert van rooiers tot poot- en sorteermachines voor de akkerbouw. Onze vertegenwoordigers kunnen u alles vertellen over de vele mogelijkheden, voordelen en technische snufjes van deze machines. U komt alles over Dewulf te weten tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. Maak direct een afspraak bij u op locatie of breng een bezoek aan onze showroom.

Wij zijn dealer van