Stiens: 058 257 17 12

Gorredijk: 0513 46 38 25

Elahuizen: 0514 22 22 00

  • Een begrip sinds 1854
  • 3 vestigingen in Friesland
  • Meer dan 20 dealerschappen
  • Ruim aanbod occasions

Struik

Over Struik grondbewerking

In de ruim 80 jaar van haar bestaan heeft het Noord-Hollandse Struik zich ontwikkeld als specialist op het gebied van grondbewerking. De succesvolle lijn machines wordt almaar verder doorontwikkeld op basis van de ervaringen uit de beroepspraktijk. Daarnaast is het bedrijf alert op nieuwe ontwikkelingen in de markt en de feedback van dealers en gebruikers, om op basis daarvan nieuwe productlijnen te lanceren. Door de modulaire bouwwijze van Struik machines kunnen ze grote in series worden gebouwd, waarbij er tegelijk maatwerk mogelijk is. Heeft een klant specifieke wensen voor wat betreft de afmetingen of de uitvoering, dan is daar eigenlijk altijd een passende oplossing voor te vinden.

Broekens & Struik grondbewerking

Broekens heeft van Struik machines voor grondbewerking, mechanische onkruidbestrijding en loofklappers in het programma. Struik heeft door de jaren verschillende innovaties in grondbewerkingstechnieken geïntroduceerd. Daarmee weten ze heel mooi aan de eisen van de professionele loonwerker en vooruitstrevende agrarische ondernemers te voldoen. Klanten waarderen de Nederlandse kwaliteit en de hoge mate van slijtvastheid. Broekens verzorgt als dealer voor heel Friesland naast de levering van nieuwe machines ook het onderhoud, de verkoop van occasions en de levering van onderdelen.

Nieuwsgierig naar de maatwerk-machines van Struik? Laat u door ons vrijblijvend informeren, maak daarvoor eenvoudig online een afspraak maken met onze adviseur. Van alle machines is volop foto- en videomateriaal beschikbaar ter illustratie van de mogelijkheden.

Wij zijn dealer van