Stiens: 058 257 17 12

Gorredijk: 0513 46 38 25

Elahuizen: 0514 22 22 00

  • Een begrip sinds 1854
  • 3 vestigingen in Friesland
  • Meer dan 20 dealerschappen
  • Ruim aanbod occasions

VSS Agro

Over VSS Agro

VSS Machinebouw is een Nederlandse fabrikant van landbouwmachines. Onder de naam VSS Agro worden sinds 2005 machines gemaakt voor verschillende doeleinden; grondbewerking, gewasbescherming, aardappelselectie, ploegsnedebewerking en opslag- & bewaartechniek. VSS werkt actief samenwerking met afnemers bij het ontwikkelen van haar machines. Het modulaire leveringsprogramma kent veel opties en de prijs-prestatieverhouding is uitstekend. Door de snelle levering van onderdelen wordt stilstand tot een minimum beperkt.

Broekens & VSS Agro

Bij Broekens verkopen we met trots VSS Agro machines. Het Nederlandse merk staat dicht bij haar afnemers en denkt actief mee in nieuwe oplossingen om het rendement op de grond te verhogen en de productiviteit van haar machines te verbeteren. Het leveringsprogramma is heel divers en de verschillende opties maken dat we onze klanten precies die machine kunnen leveren die ze nodig hebben. Kwaliteit en prijs zijn goed op orde, garantie en nazorg staan als een huis.
Laat u vrijblijvend informeren over de vele mogelijkheden door onze ervaren adviseurs. U kunt hiervoor eenvoudig een afspraak maken.

Wij zijn dealer van