Stiens: 058 257 17 12

Gorredijk: 0513 46 38 25

Elahuizen: 0514 22 22 00

  • Een begrip sinds 1854
  • 3 vestigingen in Friesland
  • Meer dan 20 dealerschappen
  • Ruim aanbod occasions

VSS AMAC

Over VSS AMAC

Onder de naam VSS AMAC worden oogstmachines door dit Zeeuwse bedrijf in de markt gezet. Bekend zijn de loofklappers en de voorraadrooiers voor de uienteelt. Een andere machine die in deze sector niet meer weg te denken is, is de VSS AMAC Uienlader. Ook heeft het merk met succes een getrokken voorraadrooier voor aardappels op de markt gebracht. AMAC machines hebben zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot volwassen producten die op velerlei wijze op de wensen van de klant aangepast kunnen worden. Een specialisme van VSS is de bandenmakerij voor rooimachines.

Broekens & VSS AMAC

Bij Broekens verkopen we met trots VSS AMAC machines. Het Nederlandse merk staat dicht bij haar afnemers en denkt actief mee in nieuwe oplossingen om het rendement op de oogst te verhogen en de productiviteit van haar machines te verbeteren. Het leveringsprogramma is heel divers en de verschillende opties maken dat we onze klanten precies die machine kunnen leveren die ze nodig hebben. Kwaliteit en prijs zijn goed in verhouding, garantie en nazorg staan als een huis.
Laat u vrijblijvend informeren over de vele mogelijkheden door onze ervaren adviseurs. U kunt hiervoor eenvoudig een afspraak maken.

Wij zijn dealer van

Boonstra Installaties

Financieringsactie

Geniet nu van een unieke 0%-financiering op meteen beschikbare tractoren. Deze actie is eveneens beschikbaar op bijkomende looptijden zoals 5 jaar! * Juni-actie enkel geldig onder voorwaarden en zolang de voorraad strekt! Ontdek alle actievoorwaarden en vraag vandaag nog een offerte aan.

Financieringsactie