Stiens: 058 257 17 12

Gorredijk: 0513 46 38 25

Elahuizen: 0514 22 22 00

  • Een begrip sinds 1854
  • 3 vestigingen in Friesland
  • Meer dan 20 dealerschappen
  • Ruim aanbod occasions

TechNature

Over TechNature vision & robotics oplossingen

Het Nederlandse TechNature ontwikkelt en levert zogenaamde vision & robotics oplossingen voor ondernemers in groenten-, fruit- en bloementeelt. Het bedrijf gebruikt haar specialistische kennis en ervaring om agrarische ondernemers te helpen slim om te gaan met de variatie in kwaliteit, die van nature aanwezig is in het agrarische product. Inzet is het verhogen van de efficiëntie van het productieproces, een beter eindproduct en vooral ook lagere productiekosten. Dit wordt bereikt door het inzetten van gewassensoren, geavanceerde camerasystemen en beeldverwerking op basis van Deep Learning technieken. Alle data en de eventuele GPS locaties worden automatisch naar een webserver gestuurd, waar de gegevens later kunnen worden ingezien.

Broekens & TechNature

Broekens levert van TechNature geavanceerde optische sorteerders zoals de PotatoCam. Innovatieve oplossingen die in nauwe samenwerking met eindgebruikers zoals telers en kwekers zijn ontwikkeld. De PotatoCam is een hightech optische sorteerder voor aardappelen, maar hij kan ook worden ingezet voor het sorteren van uien en bijvoorbeeld spruiten. Door de inzet van meerdere camera’s is er rondom zicht op het product. De beeldherkenning van defecten wordt gedaan op basis van kunstmatige intelligentie (AI). Deze slimme technieken maken het mogelijk om uw productieprocessen vergaand te optimaliseren. Onze adviseur rekent u graag de korte terugverdientijd voor.

Laat u door ons vrijblijvend informeren over de vele mogelijkheden, u kunt hiervoor online een afspraak maken. Van alle oplossingen is gedetailleerd beeldmateriaal en volop technische data beschikbaar.

Wij zijn dealer van