Stiens: 058 257 17 12

Gorredijk: 0513 46 38 25

Elahuizen: 0514 22 22 00

  • Een begrip sinds 1854
  • 3 vestigingen in Friesland
  • Meer dan 20 dealerschappen
  • Ruim aanbod occasions

HARDI

Over Hardi gewasbescherming

Het van oorsprong Deense Hardi is vandaag een internationale onderneming in oplossingen voor gewasbescherming. Kwaliteitsproducten leveren die eindgebruikers een nauwkeurige toepassing van gewasbeschermingsmiddelen garanderen, dat is de missie. Het bedrijf is actief in meer dan 100 landen, waaronder sinds 1957 ook Nederland. Deze wereldleider in gewasbescherming weet keer op keer de grenzen op het gebied van productontwikkeling, innovatie en klantenservice te verleggen. Het is de ambitie van Hardi om de landbouw te verbeteren met extra productiviteit en daarbij tegelijk de gevolgen voor het milieu te minimaliseren. Dit wordt ondersteund met een uitstekende serviceorganisatie.

Broekens & Hardi gewasbescherming

Broekens levert van Hardi de zelfrijdende en de getrokken spuitmachines. De zelfrijdende veldspuiten van Hardi kunnen door ons worden voorzien van meerdere spuitboomopties. Het zicht vanuit de cabine geeft gebruikers volop werkplezier en maximale controle, zowel in het veld als op de weg. De zelfrijdende spuitmachines voldoen aan de hoogste normen qua veiligheid en inzetbaarheid. Hardi getrokken veldspuiten onderscheiden zich door de uitstekende kwaliteit en hun geweldige precisie. Ook onder zware omstandigheden. Onderdelenvoorziening, documentatie en zelfs een speciale app, het is allemaal perfect op orde bij Hardi.

Laat u door ons vrijblijvend informeren over de vele mogelijkheden, maak daarvoor eenvoudig online een afspraak maken met onze adviseur. Van alle machines is volop foto- en videomateriaal beschikbaar ter illustratie van de mogelijkheden.

Wij zijn dealer van