Stiens: 058 257 17 12

Gorredijk: 0513 46 38 25

Elahuizen: 0514 22 22 00

  • Een begrip sinds 1854
  • 3 vestigingen in Friesland
  • Meer dan 20 dealerschappen
  • Ruim aanbod occasions

Schouten Machines Agrotechniek

Over Schouten Machines Agrotechniek (mestverwerking)

Het Nederlandse Schouten is al ruim 50 jaar een betrouwbare partner in agro- en groentechniek. De productie van mestverwerkingsapparatuur is aangemoedigd door de strenge Nederlandse wetgeving. Via verschillende bedrijfsovernames heeft deze fabrikant daarom een uniek aanbod in de markt voor graslandbemesting, mesttanken, sleepslangsystemen en greppelvrezen. De machines kenmerken zich door de compacte bouwwijze, de slim opgebouwde constructie is uitzonderlijk sterk bij een laag eigen gewicht. De oranje-grijze machines worden voortdurend doorontwikkeld en zijn perfect aan te passen op de wensen van agrarische klanten.

Broekens & Schouten Machines

Broekens is dealer van het complete programma agrarische machines van Schouten. Door de jarenlange samenwerking is er veel vertrouwen opgebouwd. Dit wordt ondersteund door een uitstekende onderdelenvoorziening. Het leveringsprogramma in mestverwerkingsapparatuur is heel breed. Dat maakt dat we iedere veehouder of loonwerker een passende machine met geweldige prestaties kunnen leveren. Met de garantie en nazorg zit het bij deze Nederlandse fabrikant ook wel goed. Met regelmaat bieden we occasions aan van Schouten Machines.

Laat u door ons vrijblijvend informeren over de vele mogelijkheden, u kunt hiervoor eenvoudig een afspraak maken. Van alle machines is volop foto- en videomateriaal beschikbaar ter illustratie van de mogelijkheden.

Wij zijn dealer van