Stiens: 058 257 17 12

Gorredijk: 0513 46 38 25

Elahuizen: 0514 22 22 00

  • Een begrip sinds 1854
  • 3 vestigingen in Friesland
  • Meer dan 20 dealerschappen
  • Ruim aanbod occasions

AP Machinebouw

Over AP Machinebouw

Het (van oorsprong) Friese AP Machinebouw staat al sinds jaar en dag bekend om haar machines voor de agrarische sector en voor de weg- en waterbouw. In 1979 werd AP Machinebouw opgericht door Albert Posthumus, vandaar ook de naam AP. Wat begon met kuilhappers en voerdoseermachines groeide al snel uit naar lasergestuurde kilverbakken en turbine-aangedreven haspels. Alle machines worden van het begin tot het eind in eigen beheer ontworpen en gebouwd.

Vandaag de dag wordt er veel met volautomatische robots gewerkt, waar wel uit blijkt dat AP Machinebouw goed met de tijd meegaat. Er is veel knowhow over kilveren, laser- en gps-besturing. In 2016 haalde het bedrijf zelfs het nieuws, omdat ze de grootste kuilhapper ter wereld hadden gebouwd. Nu, ruim 40 jaar na de start van het bedrijf, gaan de machines van AP Machinebouw de hele wereld over.

Broekens & AP Machines

Vanaf 2021 is Broekens hoofddealer van alle typen AP-kilverbakken in heel Friesland, en daar zijn we trots op! AP Machinebouw is de eerste en enige in Nederland die deze machines standaard levert met een RDW goedkeuringscertificaat. Voor advies op maat en uitgebreide informatie kunt u contact opnemen met onze vertegenwoordigers van de verschillende vestigingen.

Wij zijn dealer van

Boonstra Installaties

Financieringsactie

Geniet nu van een unieke 0%-financiering op meteen beschikbare tractoren. Deze actie is eveneens beschikbaar op bijkomende looptijden zoals 5 jaar! * Juni-actie enkel geldig onder voorwaarden en zolang de voorraad strekt! Ontdek alle actievoorwaarden en vraag vandaag nog een offerte aan.

Financieringsactie