Stiens: 058 257 17 12

Gorredijk: 0513 46 38 25

Elahuizen: 0514 22 22 00

  • Een begrip sinds 1854
  • 3 vestigingen in Friesland
  • Meer dan 20 dealerschappen
  • Ruim aanbod occasions

Raven

Over Raven Europe

Raven staat voor ‘precision farming’ en heeft de ambitie om de landbouw sector wereldwijd vooruit te helpen met de nieuwste technologie. Slimme systemen zoals GPS-besturingssystemen helpen boeren de opbrengsten van hun gewas te maximaliseren. Het team achter dit bedrijf heeft zelf een agrarische achtergrond. Dat in combinatie met de nauwe samenwerking met afnemers zorgt voor constante innovatie en uitbreiding van de mogelijkheden. Naast vernieuwing zijn betrouwbaarheid en gebruiksgemak belangrijke kernwaarden voor dit merk.

Broekens & Raven Europe

Broekens levert het volledige programma van machinebesturing en field computers van Raven. De navigatiesystemen beschikken over uitgebreide mogelijkheden voor het aanmaken, indelen en beheren van percelen en de bewerkingen ervan. Door regelmatige software updates wordt de functionaliteit verbeterd en komen er zelfs nieuwe mogelijkheden bij. Het merk levert machinebesturing op basis van gps en camera. We vertellen u ook graag meer over de SBGuidance modules. Terwijl u bijvoorbeeld de pootmachine bijstelt wordt de trekker automatisch in het juiste spoor gehouden. Tot slot; Raven is compatible met de meeste grote merken in ons leveringsprogramma.

Laat u vrijblijvend informeren over de vele mogelijkheden door onze ervaren adviseurs. U kunt hiervoor online een afspraak maken.

Wij zijn dealer van

Boonstra Installaties

Financieringsactie

Geniet nu van een unieke 0%-financiering op meteen beschikbare tractoren. Deze actie is eveneens beschikbaar op bijkomende looptijden zoals 5 jaar! * Juni-actie enkel geldig onder voorwaarden en zolang de voorraad strekt! Ontdek alle actievoorwaarden en vraag vandaag nog een offerte aan.

Financieringsactie