Stiens: 058 257 17 12

Gorredijk: 0513 46 38 25

Elahuizen: 0514 22 22 00

  • Een begrip sinds 1854
  • 3 vestigingen in Friesland
  • Meer dan 20 dealerschappen
  • Ruim aanbod occasions

Dieci

Over Dieci verreikers voor de landbouw

Het Italiaanse Dieci is specialist in agrarische telescopische verreikers. Het brede assortiment sluit aan op de behoeften van zowel kleine als middelgrote en grote landbouwbedrijven. Zo varieert het hefvermogen van deze alleskunners van 2.500 kg tot maar liefst 23.000 kg. De hefhoogte is met maximaal 30 meter riant te noemen. Dieci levert verreikers voor de graanbouw, veeteelt, tuinbouw, polycultuur en aan kwekerijen. Met twee sturende assen en dankzij de telescopische arm kan er in kleine ruimtes worden gewerkt, maar is het tegelijk mogelijk om grotere hoogten en afstanden te bereiken. Het sterkste punt is dan ook de veelzijdigheid. De vele accessoires en uitvoeringen maken dat iedere klant een machine geleverd krijgt die perfect aansluit bij zijn of haar behoeften.

Broekens & Dieci verreikers

Broekens is dealer van Dieci verreikers voor de landbouw, starre verreikers en knikverreikers. Onze afnemers gebruiken de machines vooral voor transport en het heffen en de hantering van lichte tot zware lasten. Mogelijk gemaakt door de krachtige hydraulisch bediende telescopische arm. In overleg met onze adviseur kan de verreiker worden uitgerust met allerlei accessoires om hem geschikt te maken voor heel specifieke taken, denk aan aftakassen, vorken, laadschoppen, vork met naalden, grijpers voor balen, hijshaken, een hefinrichting aan de achterzijde en zo meer. Dit maakt de verreikers van Dieci tot een uitzonderlijk veelzijdige machine voor ieder landbouwbedrijf.

Laat u vrijblijvend informeren over de vele mogelijkheden van Dieci. Maak hiervoor vrijblijvend online of telefonisch een afspraak. Van alle machines is volop foto- en videomateriaal beschikbaar ter illustratie van de mogelijkheden.

Wij zijn dealer van