Stiens: 058 257 17 12

Gorredijk: 0513 46 38 25

Elahuizen: 0514 22 22 00

  • Een begrip sinds 1854
  • 3 vestigingen in Friesland
  • Meer dan 20 dealerschappen
  • Ruim aanbod occasions

New Holland

Over New Holland

New Holland, de naam klinkt misschien heel Hollands. Toch komt het merk niet uit Nederland, maar uit de Verenigde Staten. Uit het plaatsje New Holland welteverstaan, gelegen in het landelijke Pennsylvania. Het was al in 1895 dat Abe Zimmerman daar een reparatiewerkplaats begint. In 1903 richt hij de New Holland Machine Company op en produceert hij zijn eerste landbouwapparatuur, zoals een maalmachine.

Inmiddels zijn de machines van New Holland wereldwijd bekend. De tractoren, hooibouw- en grondwerktuigen, de maaidorsers en druivenoogstmachines, kranen en shovels, ze zijn stuk voor stuk van hoogstaande kwaliteit. Bovendien investeert New Holland steeds meer in duurzaamheid. De huidige machines verbruiken minder brandstof, wat beter is voor het milieu, maar niet ten koste gaat van de opbrengst.

Broekens & New Holland

Bij Broekens zijn we er trots op dat we New Holland machines mogen verkopen. Het is ons belangrijkste merk tractoren. Daarnaast verkopen we ook New Holland verreikers en voorladers, maaidorsers, balenpersen en hakselaars. Voor advies op maat en uitgebreide informatie kunt u contact opnemen met onze vertegenwoordigers van de verschillende vestigingen.

Wij zijn dealer van