Stiens: 058 257 17 12

Gorredijk: 0513 46 38 25

Elahuizen: 0514 22 22 00

Archive

 1. Actie Korting op Glas

  Reacties uitgeschakeld voor Actie Korting op Glas

  Kies voor origineel,
  Ervaar het verschil.

  Van 05 juni t/m 21 juni 2024 bieden wij 10% korting op;

  Origineel Glas!

 2. Korting op Lemken Strooiers

  Reacties uitgeschakeld voor Korting op Lemken Strooiers

  Minimaliseer verliezen, verhoog de efficiëntie. Kies voor strooiers van Lemken!

  LEMKEN neemt de term Crop Care letterlijk, omdat het gaat om het beschermen en verzorgen van de gewassen en om ze alles te geven wat ze nodig hebben om te gedijen. Tegelijkertijd moet het milieu worden beschermd en moet het gebruik van pesticiden en meststoffen zo nauwkeurig mogelijk zijn en tot een minimum worden beperkt. Bemesting vertegenwoordigt ongeveer een derde van de exploitatiekosten van een akkerbouwbedrijf. Dit maakt de gebruikte technologie des te belangrijker, zodat verliezen kunnen worden geminimaliseerd en de output en precisie kunnen worden verhoogd. De zes modellen kunstmeststrooiers in drie prestatieklassen vergemakkelijken uw werk en helpen u uw doelen te bereiken.

  Verliesvrij vullen, veilig afstellen en nauwkeurig verdelen – de Spica concentreert zich op het wezenlijke. Met een werkbreedte tot 24 meter is hij bijzonder geschikt voor kleinere bedrijven.

  Bij de Polaris garanderen werkbreedtes tot 50 meter en volumes tot 4.000 liter een efficiënt gebruik. Geavanceerde technologieën zoals het Epsilon- strooischoepensysteem, het GPS-ondersteunde Econov Section Control System en het TRIBORD 3D- kantenstrooisysteem zorgen voor de hoogste strooinauwkeurigheid en besparen bedrijfskosten.

  Beide type strooiers zijn nu met een aantrekkelijke korting te bestellen! Vraag onze verkoopspecialisten naar de actievoorwaarden.

 3. Precisielandbouw 2024

  Reacties uitgeschakeld voor Precisielandbouw 2024

  RICHT NAUWKEURIG!
  Wees de kampioen in efficiëntie, dankzij onze precisielandbouwoplossingen.

  De wereld van New Holland Precisielandbouw

  Het productaanbod van New Holland omvat machines voor bijna elke activiteit en omvat onder meer tractoren, oogstmachines, hakselaars, balenpersen, graafmachines, sproeiers, grondbewerkings-, zaai- en plantmachines met geïntegreerde Precision Land Management (PLM®)-oplossingen.

  Ook in de Aftermarket, zowel voor New Holland-machines als voor andere merken, bieden wij een verscheidenheid aan PLM-systemen die u helpen uw werk in het veld sneller uit te voeren met minder inspanning en invoer:

  PLM IntelliSteer

  IntelliSteer® is een volledig geïntegreerd automatisch stuursysteem, ontworpen en ontwikkeld door New Holland. Het IntelliSteer®-systeem is af fabriek verkrijgbaar of als retrofitpakket voor alle IntelliSteer-geschikte machines. U maximaliseert uw productiviteit en efficiëntie om uw opbrengsten te optimaliseren en uw winst te verhogen.

  Het systeem werkt via het geïntegreerde IntelliView™ IV- of IntelliView™ 12-display en biedt volledig beheer van de functies voor werktuigen en automatisch sturen.

  WIJ BREIDEN ONS AANBOD UIT VAN MACHINES DIE AF FABRIEK UITGERUST ZIJN MET PRECISIETECHNOLOGIE

  De nieuwe IntelliView 12™-geleidingskit biedt een gemeenschappelijke gebruikerservaring tussen geïntegreerde en aftermarket GPS-systemen, door oudere machines uit te rusten met de nieuwste technologie, die bekend is van de nieuwste PLM Connect-tractoren. De kit bestaat uit het IntelliView 12™-display, de PLM Cygnus™-ontvanger en de PCM™-connectiviteitsmodule.

  De kit kan geïnstalleerd worden op de meeste standaard New Holland-tractormodellen, omdat het modulair te gebruiken is met hydraulische of elektrische sturing. Hierdoor geniet u van de nieuwste New Holland-gebruikerservaring, zelfs op oudere machines en dus op uw volledige New Holland-machinepark.

  • Voor machines die IntelliSteer ondersteunen en vanaf 2018 zijn geproduceerd.
  • Voor oudere machines in combinatie met de elektrische stuurmotor, DirecSteer.

  Neem voor exacte prijzen en informatie contact op met onze specialisten.

 4. Originele New Holland onderdelen

  Reacties uitgeschakeld voor Originele New Holland onderdelen

  SPECIALE ACTIES

  Geldig van 27 december 2023 t/m 29 februari 2024

  ORIGINELE NEW HOLLAND FILTERS

  • Maximale efficiëntie
  • Hoge filtratiekwaliteit
  • Lange levensduur
   20% korting bij aanschaf van 5 of meer originele New Holland filters. Check de volledige voorwaarden bij onze baliemedewerkers.

   

   

   

   

   

   

  KORTING OP NEW HOLLAND VERF

  Tussen 27 december 2023 en 29 februari 2024 een mooie
  korting van 10% op alle originele New Holland verf.
  Neem contact op met ons magazijn voor meer informatie.

Wij zijn dealer van