Stiens: 058 257 17 12

Gorredijk: 0513 46 38 25

Elahuizen: 0514 22 22 00

  • Een begrip sinds 1854
  • 3 vestigingen in Friesland
  • Meer dan 20 dealerschappen
  • Ruim aanbod occasions

Korting op Lemken Strooiers

Minimaliseer verliezen, verhoog de efficiëntie. Kies voor strooiers van Lemken!

LEMKEN neemt de term Crop Care letterlijk, omdat het gaat om het beschermen en verzorgen van de gewassen en om ze alles te geven wat ze nodig hebben om te gedijen. Tegelijkertijd moet het milieu worden beschermd en moet het gebruik van pesticiden en meststoffen zo nauwkeurig mogelijk zijn en tot een minimum worden beperkt. Bemesting vertegenwoordigt ongeveer een derde van de exploitatiekosten van een akkerbouwbedrijf. Dit maakt de gebruikte technologie des te belangrijker, zodat verliezen kunnen worden geminimaliseerd en de output en precisie kunnen worden verhoogd. De zes modellen kunstmeststrooiers in drie prestatieklassen vergemakkelijken uw werk en helpen u uw doelen te bereiken.

Verliesvrij vullen, veilig afstellen en nauwkeurig verdelen – de Spica concentreert zich op het wezenlijke. Met een werkbreedte tot 24 meter is hij bijzonder geschikt voor kleinere bedrijven.

Bij de Polaris garanderen werkbreedtes tot 50 meter en volumes tot 4.000 liter een efficiënt gebruik. Geavanceerde technologieën zoals het Epsilon- strooischoepensysteem, het GPS-ondersteunde Econov Section Control System en het TRIBORD 3D- kantenstrooisysteem zorgen voor de hoogste strooinauwkeurigheid en besparen bedrijfskosten.

Beide type strooiers zijn nu met een aantrekkelijke korting te bestellen! Vraag onze verkoopspecialisten naar de actievoorwaarden.

Wij zijn dealer van