Stiens: 058 257 17 12

Gorredijk: 0513 46 38 25

Elahuizen: 0514 22 22 00

  • Een begrip sinds 1854
  • 3 vestigingen in Friesland
  • Meer dan 20 dealerschappen
  • Ruim aanbod occasions

Precisielandbouw 2024

RICHT NAUWKEURIG!
Wees de kampioen in efficiëntie, dankzij onze precisielandbouwoplossingen.

De wereld van New Holland Precisielandbouw

Het productaanbod van New Holland omvat machines voor bijna elke activiteit en omvat onder meer tractoren, oogstmachines, hakselaars, balenpersen, graafmachines, sproeiers, grondbewerkings-, zaai- en plantmachines met geïntegreerde Precision Land Management (PLM®)-oplossingen.

Ook in de Aftermarket, zowel voor New Holland-machines als voor andere merken, bieden wij een verscheidenheid aan PLM-systemen die u helpen uw werk in het veld sneller uit te voeren met minder inspanning en invoer:

PLM IntelliSteer

IntelliSteer® is een volledig geïntegreerd automatisch stuursysteem, ontworpen en ontwikkeld door New Holland. Het IntelliSteer®-systeem is af fabriek verkrijgbaar of als retrofitpakket voor alle IntelliSteer-geschikte machines. U maximaliseert uw productiviteit en efficiëntie om uw opbrengsten te optimaliseren en uw winst te verhogen.

Het systeem werkt via het geïntegreerde IntelliView™ IV- of IntelliView™ 12-display en biedt volledig beheer van de functies voor werktuigen en automatisch sturen.

WIJ BREIDEN ONS AANBOD UIT VAN MACHINES DIE AF FABRIEK UITGERUST ZIJN MET PRECISIETECHNOLOGIE

De nieuwe IntelliView 12™-geleidingskit biedt een gemeenschappelijke gebruikerservaring tussen geïntegreerde en aftermarket GPS-systemen, door oudere machines uit te rusten met de nieuwste technologie, die bekend is van de nieuwste PLM Connect-tractoren. De kit bestaat uit het IntelliView 12™-display, de PLM Cygnus™-ontvanger en de PCM™-connectiviteitsmodule.

De kit kan geïnstalleerd worden op de meeste standaard New Holland-tractormodellen, omdat het modulair te gebruiken is met hydraulische of elektrische sturing. Hierdoor geniet u van de nieuwste New Holland-gebruikerservaring, zelfs op oudere machines en dus op uw volledige New Holland-machinepark.

  • Voor machines die IntelliSteer ondersteunen en vanaf 2018 zijn geproduceerd.
  • Voor oudere machines in combinatie met de elektrische stuurmotor, DirecSteer.

Neem voor exacte prijzen en informatie contact op met onze specialisten.

Wij zijn dealer van