Stiens: 058 257 17 12

Gorredijk: 0513 46 38 25

Elahuizen: 0514 22 22 00

  • Een begrip sinds 1854
  • 3 vestigingen in Friesland
  • Meer dan 20 dealerschappen
  • Ruim aanbod occasions

Roelama

Oer Roelama

Het Nederlandse Roelama, gevestigd in het Noord-Brabantse Alphen, fabriceert mengmesttanks en bemesters van topkwaliteit. Dat gebeurt allemaal in eigen beheer. Het bedrijf streeft ernaar haar machines gebruiksvriendelijk, technisch verantwoord en betaalbaar te maken. De technisch zo eenvoudig mogelijke producten voor concurrerende prijzen zorgen ervoor dat u als loonwerker, veehouder of akkerbouwer een economisch verantwoorde investering doet waarmee u uw geld kunt verdienen.

Het aanbod Roelama mengmesttanks en bemesters is zeer gevarieerd. De Hyflex zodenbemester bijvoorbeeld zorgt ervoor dat de mest perfect in of op de bodem wordt gelegd, met een uitmuntende bodemvolging, een hydraulische drukregeling voor een uniforme dieptewerking en een lange levensduur. Geschikt voor zowel grasland als bouwland!

Broekens & Roelama

Bij Broekens kunt u Roelama mengmesttanks en bemesters kopen. De bemestingstanks zijn leverbaar met een inhoud variërend van 5.500 liter tot 30.000 liter. Bemesters zijn leverbaar tot 10,40 meter werkbreedte. Onze vertegenwoordiger kijkt graag met u mee welke bemester of bemestingstank het meest geschikt is voor uw toepassing. Maak vrijblijvend een afspraak voor een adviesgesprek op maat.

Wij zijn dealer van