Stiens: 058 257 17 12

Gorredijk: 0513 46 38 25

Elahuizen: 0514 22 22 00

  • Een begrip sinds 1854
  • 3 vestigingen in Friesland
  • Meer dan 20 dealerschappen
  • Ruim aanbod occasions

Krone MX 370 GL

Leanbedriuw de Leanwurker te Hallum

Leanbedriuw De Leanwurker te Hallum moest vanwege toenemende vraag uit de markt investeren in meer capaciteit tijdens het graskuilen. Vanwege de goede ervaringen met de al aanwezige Krone MX ladewagens besloot Wim de Vries te investeren in deze nieuwe Krone MX 370 GL snijwagen. Deze wagen is voorzien van vele moderne opties, die heden ten dage onmisbaar zijn voor een wagen in deze klasse. Onder ander uitgevoerd met grote snijrotor met 8 rijen hardox meenemers, een easy Flow ongestuurde pick up, snijinrichting met maximaal 41 messen, een uitzwenkbare messenbalk, een beweegbare voorwand voor maximale vulling en een hoge loscapaciteit en een meelopend tandem met grote BKT 800/45 x 26,5 banden.

Met deze aanwinst zijn ze bij Leanbedriuw De Leanwurker weer klaar voor de toekomst! We bedanken ze voor de aankoop en wensen ze veel werkplezier met deze aanschaf!

In beeld

Technische details

Fabrikant/Producent

Krone

Type machine

MX 370 GL

Wij zijn dealer van

Boonstra Installaties

Financieringsactie

Geniet nu van een unieke 0%-financiering op meteen beschikbare tractoren. Deze actie is eveneens beschikbaar op bijkomende looptijden zoals 5 jaar! * Juni-actie enkel geldig onder voorwaarden en zolang de voorraad strekt! Ontdek alle actievoorwaarden en vraag vandaag nog een offerte aan.

Financieringsactie