Stiens: 058 257 17 12

Gorredijk: 0513 46 38 25

Elahuizen: 0514 22 22 00

  • Een begrip sinds 1854
  • 3 vestigingen in Friesland
  • Meer dan 20 dealerschappen
  • Ruim aanbod occasions

Sluiting Surhuisterveen

Geachte relatie,


De landbouwmechanisatiesector zit vol dynamiek, beïnvloed door vele maatschappelijke en landbouwkundige factoren die op dit moment spelen. Als bedrijf in deze sector ben je continu bezig de organisatie zodanig aan te passen, om zo goed mogelijk in te spelen op de zaken die spelen in de markt op dit moment. Maar ook om het bedrijf, ook op langere termijn, toekomstbestendig te houden. Dat vraagt soms om moeilijke besluiten, maar na een goede afweging, moeten deze ook genomen worden.

We zijn in 2015 in Surhuisterveen begonnen, om in dit voor ons nieuwe gebied, de verkoop en servicegraad optimaal in te vullen. Maar ook om vandaar uit verder te groeien, tot een volwaardige vestiging. We moeten nu na 8 jaar concluderen dat deze groei er niet genoeg uit gekomen is. Conclusie is, dat we klanten beter kunnen bedienen vanuit een grotere vestiging, met een betere service verlening en grotere slagkracht. Van waaruit we met goed uitgeruste servicewagens ook op afstand klanten goed kunnen ondersteunen.

In het kader van bovenstaande hebben we onlangs besloten onze activiteiten vanuit onze vestiging in Surhuisterveen te stoppen. We hebben de meeste klanten hier de laatste tijd al van op de hoogte gesteld. Nogmaals, niet een gemakkelijk besluit. We hebben met z’n allen veel tijd en energie gestoken in deze vestiging. Dan valt zo’n besluit zwaar.
We hebben vanzelfsprekend ook nagedacht hoe we onze verkoop activiteiten en service verlening in het gebied rondom Surhuisterveen een goed vervolg kunnen geven. Zowel in de vestiging van Stiens als in Gorredijk gaan we het verkoopteam uitbreiden, ook mede gericht op het gebied Surhuisterveen. Ook gaan we, vooral vanuit Gorredijk, de service verlening versterken, om ook van hieruit alle klanten van Surhuisterveen goed te kunnen bedienen. We zijn er dan van overtuigd dat we, ook vanuit Stiens en Gorredijk, u in de toekomst optimaal kunnen bedienen.
Wat betekent dit concreet:
➢ Vanaf maandag 4 september is de vestiging Surhuisterveen definitief gesloten. De telefoon wordt doorgeschakeld naar Broekens Gorredijk waar u op dezelfde optimale manier geholpen zult worden. Er is vanaf dat moment ook niet meer iemand dagelijks aanwezig, alleen incidenteel zal voorlopig nog van de locatie gebruik gemaakt worden.
➢ Vanzelfsprekend houden wij ons, ook vanuit de andere vestigingen, aan alle afspraken die in Surhuisterveen zijn gemaakt. We zullen al onze verplichtingen logischerwijs nakomen.
We hopen u zo voorlopig voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u bellen met Renze G. Broekens 06-51401353 of Jorn van der Zee 06-12658699, of contact opnemen met uw gebruikelijke contactpersoon.

Wij zijn dealer van

Boonstra Installaties

Financieringsactie New Holland

Geniet nu van een financiering vanaf 0,99%. Nieuwsgierig naar de actievoorwaarden of direct een offerte aanvragen? Op de New Holland website lees je er alles over.

Lees meer