Stiens: 058 257 17 12

Gorredijk: 0513 46 38 25

Surhuisterveen: 0512 74 80 10

Elahuizen: 0514 22 22 00

  • Een begrip sinds 1854
  • 4 vestigingen in Friesland
  • Meer dan 20 dealerschappen
  • Ruim aanbod occasions

Schouten Machines Sorting Solutions

Over Schouten

De sorteer- en verwerkingsmachines van Schouten staan voor productiviteit en eindproducten van de best mogelijke kwaliteit. En dat kunnen bijvoorbeeld bloembollen, (poot)aardappelen, witlof of spruiten zijn. Het bedrijf combineert 80 jaar historie met de praktijkervaring van afnemers om zo tot maatwerk oplossingen te komen die écht van meerwaarde zijn voor agrarische ondernemers. Van de R&D tot de installatie en plaatsing, alles wordt in eigen huis gedaan. Kansen zoeken, oplossingen aandragen en zorgen dat de terugverdientijd zo kort mogelijk is, dat is de ambitie van dit Nederlandse familiebedrijf. De 12-spoors optische sorteermachine is daar een mooi voorbeeld van.

Broekens & Schouten

De sorteerinstallaties voor de akkerbouw die Broekens verkoopt, zijn van het vooruitstrevende Schouten Machines. Voor uw bedrijf in de akkerbouw is een sorteerinstallatie natuurlijk onmisbaar. Met de garantie en nazorg zit het bij deze Nederlandse fabrikant ook wel goed. Met regelmaat bieden we occasions aan van Schouten Machines.

Onze vertegenwoordigers vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Maak direct een afspraak voor een adviesgesprek bij u op locatie of breng een bezoek aan de showroom van één van onze vestigingen. Van alle machines is volop foto- en videomateriaal beschikbaar ter illustratie van de mogelijkheden. We helpen u graag in uw zoektocht naar de juiste Schouten machine!

Wij zijn dealer van