Stiens: 058 257 17 12

Gorredijk: 0513 46 38 25

Surhuisterveen: 0512 74 80 10

Elahuizen: 0514 22 22 00

  • Een begrip sinds 1854
  • 4 vestigingen in Friesland
  • Meer dan 20 dealerschappen
  • Ruim aanbod occasions

Schouten

Over Schouten

Schouten Machines is specialist in machines voor de agrotechniek en de groentetechniek. Een gezond familiebedrijf met een mooie missie: klanten laten uitblinken in duurzame mechanisatie en verlichting van de arbeidsomstandigheden brengen. En dat met innovatieve oplossingen die voor een betrouwbare reputatie gezorgd hebben.

Schouten Machines uit het Gelderse Uddel startte in 1971 als eenmanszaak. Er werden voornamelijk tractoren en landbouwmachines gerepareerd. Maar Schouten zit niet stil. In 1998 is het bedrijf al marktleider in sleepslangsystemen. Inmiddels bestaat het bedrijf al zo’n 50 jaar en heeft het een herkenbare huisstijl ontwikkeld met opvallend oranje en grijs.

Broekens & Schouten

De sorteerinstallaties voor de akkerbouw die Broekens verkoopt, zijn van het vooruitstrevende Schouten Machines. Voor uw bedrijf in de akkerbouw is een sorteerinstallatie natuurlijk onmisbaar. Onze vertegenwoordigers vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Maak direct een afspraak voor een adviesgesprek bij u op locatie of breng een bezoek aan de showroom van één van onze vestigingen. We helpen u graag in uw zoektocht naar de juiste Schouten machine!

Wij zijn dealer van