Stiens: 058 257 17 12

Gorredijk: 0513 46 38 25

Surhuisterveen: 0512 74 80 10

Elahuizen: 0514 22 22 00

  • Een begrip sinds 1854
  • 4 vestigingen in Friesland
  • Meer dan 20 dealerschappen
  • Ruim aanbod occasions

Oplopen levertijden zeefbanden en onderdelen

Voorkom stilstand; bestel tijdig zeefbanden en onderdelen.
Extra levertijd door schaarste en toegenomen vraag
.

Het duurt nog even voor het oogstseizoen aanbreekt maar dan is het traditioneel ook stevig doorpakken voor ondernemers in de agrarische sector. Om stilstand in die periode voor te zijn geven we nu alvast een belangrijke tip; kijk tijdig uw rooimachine, kipper en invoerlijnen na en bestel alvast de nodige (reserve)onderdelen!

Broekens Mechanisatie levert veel uit voorraad maar daarvoor zijn we wel afhankelijk van onze leveranciers. En deze geven aan dat levertijden oplopen door de wereldwijde vraag naar grondstoffen. Soms tot zelfs 10 á 12 weken! Het is dan ook zaak om nu alvast in actie te komen, zo kunnen we de vertrouwde service bieden en stilstand door een gebrek aan onderdelen voorkomen.

Het gaat dan over alle denkbare zeefbanden en onderdelen van aardappel- en bietenrooiers en -laders zoals grondkettingen, loof-, egel-, transport-, PVC- en boxenvullerbanden, split PVC voor spijlbekleding, rubberrollen, tandwielen, kogellagers, lagerblokken, kettingwielen, kettingen, V-snaren en zo meer. Speciale onderdelen vragen nog eens extra aandacht.

Voorkom teleurstelling; neem voor een passende offerte en een indicatie van de levertijd vandaag nog contact op met ons magazijn in Stiens, Gorredijk, Surhuisterveen of Elahuizen.

Over ons

Broekens is met vier vestigingen in Friesland één van de meest vooraanstaande mechanisatiebedrijven in het noorden. Onze afnemers zijn veehouders, akkerbouwers, loonbedrijven, aannemers en openbare instellingen. We bieden een ruim aanbod nieuwe en tweedehands landbouwmachines, grondverzetmachines, tractoren en onderdelen.

Dewulf premium dealer

Broekens is dealer van Dewulf zeefbandrooiers. Daarmee hebben we voor elke akkerbouwer een gebruiksvriendelijke oplossing met de gewenste capaciteit, zelfrijdend of getrokken. Bijvoorbeeld de Dewulf R3060 zelfrijdende 2-rijige zeefbandrooier. Deze verkooptopper is leverbaar in zeven varianten met verschillende handige opties. Wij adviseren u graag vrijblijvend over deze machine!

Wij zijn dealer van