Stiens: 058 257 17 12

Gorredijk: 0513 46 38 25

Surhuisterveen: 0512 74 80 10

Elahuizen: 0514 22 22 00

  • Een begrip sinds 1854
  • 4 vestigingen in Friesland
  • Meer dan 20 dealerschappen
  • Ruim aanbod occasions

Hoofddealerschap AP-Kilverbakken

Vanaf 1 januari 2021 is Broekens B.V. hoofddealer van alle type AP-kilverbakken in heel Friesland.

Broekens is geen onbekende van AP, ze zijn al sinds jaar en dag dealer van de AP beregenings-installaties in Friesland. Dit dealerschap gaat zelfs terug naar de tijd dat deze haspels nog door Faber in Creil gebouwd werden.
AP Machinebouw bouwt al meer dan 40 jaar kilverbakken en is de eerste en enige in Nederland die deze machines standaard levert met een RDW goedkeuringscertificaat. Binnen AP is niet alleen veel knowhow over kilveren maar ook over laser- en gps-besturing.

Ook Broekens heeft een enorme schat aan kennis en ervaring op het gebied van GPS. De firma heeft vier vestigingen in Friesland, verdeeld over de provincie zodat eventuele service snel geleverd kan worden. Christiaan Blaakmeer, accountmanager bij AP Machinebouw, zag de grote voordelen in een verdere en nauwere samenwerking met Broekens met als doel elkaar te versterken. Hij heeft contact gezocht met Abe Jan Stegenga (salesmanager Broekens) die zijn enthousiasme direct deelde. Beide heren zijn het samenwerkingsidee verder gaan uitwerken wat heeft geleid tot het hoofddealerschap van AP-kilverbakken in het afgebakende salesgebied.
In Friesland, waar Broekens een groot netwerk van subdealers heeft, is Broekens nu hoofddealer van de AP-kilverbakken. Deze samenwerking tussen AP en Broekens betekent niet dat de “reguliere” dealers van AP in dit gebied geen AP-kilverbakken meer mogen verkopen. Hierin verandert niets behalve dat alle leveringen vanaf heden via Broekens verlopen.

Voor vragen of meer informatie staan wij u uiteraard graag te woord.
Namens AP : Christiaan Blaakmeer 06 2491 8049
Namens Broekens : Abe Jan Stegenga 06 2000 4104

Wij zijn dealer van