Stiens: 058 257 17 12

Gorredijk: 0513 46 38 25

Surhuisterveen: 0512 74 80 10

Elahuizen: 0514 22 22 00

  • Een begrip sinds 1854
  • 4 vestigingen in Friesland
  • Meer dan 20 dealerschappen
  • Ruim aanbod occasions

Blue & You Magazine

BENT U KLAAR VOOR DE VOLGENDE OOGST? 

Streef naar een perfecte inzaaiing en oogst met ons professioneel pre-seizoen onderhoud.

Het is zomer en u bent al druk aan het werk in de velden om uw toekomstige oogsten voor te bereiden. Dit betekent dat dit eveneens een belangrijk moment is om uw machines goed voor te bereiden op het seizoen. Voordat u begint met het zaaien, bewerken, bemesten, planten en oogsten van uw velden, is het een goed idee om u al uw machines te controleren en te updaten.

Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt, vertrouw dan op de kwaliteit van onze originele onderdelen en de expertise van uw New Holland-technici. Hierdoor kunt u zich concentreren op uw bedrijf, terwijl wij uw machines in topconditie houden. Onthoud dat preventief onderhoud uw beste bondgenoot is voor een succesvol seizoen. Als u zich houdt aan de aanbevolen onderhoudsintervallen voor uw machine, behaalt u de beste resultaten.

Wij staan het hele jaar door aan uw zijde om u onderdelen van hoge kwaliteit en professionele service te bieden, zodat u het meeste uit uw New Holland-machines kunt halen en vooral de stilstandtijd tijdens piekmomenten kunt beperken.

Blijf op de hoogte van tips, nieuwste innovaties en technologieën via het online Blue & You magazine van New Holland. Door het handige formaat kunt u ze overal meenemen en uw favoriete items delen met de mensen om u heen.  Wij zijn er om u te helpen uw capaciteit te verhogen en ook dit jaar succesvoller te zijn.

We wensen u een fantastisch seizoen!

Wij zijn dealer van